När pöbeln får sätta betyg

etta.tiffSkickat till: nyhetstips@dn.se

Hej DN, jag vill tipsa om ett mycket grovt brott mot tryckfriheten. Någon måste ha brutit sig in på er server igår och tagit bort ett flertal artiklar jag såg där igår.

Det rör sig om en omfattande omröstning där alla besökare på er hemsida fick sätta betyg på borgerliga ministrar. Jag var själv inne och satte betyg, och det gick enkelt och bra, inget verkade fel då.

Nästan alla hade satt ettor, det var bara ett fåtal som satt något annat än ettor faktiskt. Därför var jag spänd på att se resultatet idag – vad tycker egentligen DN.se’s besökare om alliansen? Det är ju annars en väldigt urban och borgerlig läseskara, det har jag kunnat se på tidigare omröstningsresultat.

Men hur jag än letar hittar jag inte dessa sidor. Jag är därför rädd att det har skett ett i mina ögon grovt brott. Jag hoppas verkligen ni hittar de terrorister och yttrandefrihetshatare som försöker tysta den borgerliga pressens moderskepp.

MVH

Sven B

UPDATE: Efter att ha letat länge länge (och efter att mitt mail ovan skickades till DN) lyckades jag hitta en liten notis där resultatet presenteras. Skönt att det inte var några terrorister på gång, jag misstänkte annars Al Qaida.