Cut your hair

Äntligen! Om en timma ska jag få klippa mig till slut, det tog fan två veckor att få tid på salongen jag brukar besöka. Jag känner mig så löjlig som går på salong och klipper mig, alla mina tuffa kompisar klipper sig själva eller varandra, men jag orkar inte fråga L eller J den här gången, betalar hellre massa pengar. Det känns så lyxigt också, jag är värd det, goddamit.Under dagens cykelfärd till jobbet försökte jag hitta en bra låt på min iPod. Ibland känns det så uselt att ha 9000 låtar att välja på, jag kör på shuffle men får liksom bara skippa alla underliga punklåtar eller trista jazz-dängor. Orimligt att välja bland så många!! Men nånstans vid Globen hittade den lilla svarta rätt, en av Pavements bästa låtar.

Darlin dont you go and cut your hair

Do you think its gonna make him change?

Im just a boy with a new haircut

And thats a pretty nice haircut

Charge it like a puzzle, hit me wearin muzzles

Hesitate to die, look around, around, the second drummers drowned

His telephone is found

Vilket blaj, och det försökte man sjunga med i lite snyggt. Förnedring.

Nu sitter jag här och försöker lista ut en bra frisyr. Jag tänkte jag skulle be henne klippa mig som en bully, nån slags kort lite skruvad mobbar-frisyr. Jag tror det skulle passa mig, jag behöver nåt som balanserar upp mina trötta ögon och mesiga bebis-pappa-stil.

Jag hittade en frisyr jag gillar, kolla bilden nedan. Men tror inte mitt hår har den rätta kvaliten, som man brukar säga.

klipp.jpg