Grötmassakern

Knep för att slippa sanera köket tre fyra gånger om dagen emottages tacksamt. Enda sättet att få i B mat är att hon samtidigt får äta själv. Hon kan inte använda en sked ännu så istället tar hon stora nävar med mat. Och lustigt nog är nästan all mat hon äter också sådant man kan spä ut med vatten och använda som tapetklister. Street Artists unite and get babies.

Nu planerar jag att göra en Dexter: Linda in henne i plastfolie och tejpa upp en bur av målarplast omkring henne. När hon ätit färdigt rullar jag upp henne i badkaret där jag duschar av henne. Målarplasten slängs. Inte ett spår av den makabra fest som just ägt rum kommer finnas kvar.

UPDATE: Ikväll gjorde jag Misstaget: att inte sanera matplatsen omgående. Gröten hade torkat fast. Det tog mig minst en halvtimma att skrubba rent allting.

UPDATE 2: Jag har upptäckt att vatten är det bästa sättet att få bort intorkad gröt/potatismos och annat. Blöt upp det intorkade, sen är det bara att torka.

En kommentar till “Grötmassakern”

  1. Hörre mr guru-killen. Nu måte du tala med mej om barna. Jag har frågor. Ta tex det där med att de ibland blir helt sjukt tillgjorda. De börjar plötsligt pjata med bebischjösten (snart 4 bast, så den tiden är fan förbi). ”Bli je nån eftejjätt?” Va fan. Du har inte snackat sådär på hela dagen. Vaddå göra sej till för att få socker, var kommer det ifrån?

Kommentarer inaktiverade.