Dogge vad hände?

Jag bor liksom inte i riktiga orten, bara i en lite halvfarlig förort. Eller det beror väl på vem man frågar. En kusin som bor vid Karlaplan sa om min ort att ”där våldtas ju folk hela tiden”. Ja kanske det. Men på Östermalm bor ju för fan överklassen. Jag blir hellre rejpad i skogen än nedögnad mitt på blanka dan… Ja det var hårt sagt och eftersom jag tillhör det o-täcka könet är jag inte riktigt i riskzonen men ändå… vilket jävla sludder det här blev, har jag druckit öl mitt på dan? Skärpning!!

Ok, jag råkade iallfall precis kolla på Dogges nya video till låten Rör på Götet. Det var därför jag började sluddra om orten. För jag fattar inte slangordet götet. För mig är det Göteborg. Men för Dogge är det tydligen inte alls den där hamnstaden där alla skämtar så jävla illa. Utan självaste ”röva”, som man kanske skulle säga nån annanstans i landet. Här där jag bor säger man RUMP-A.

Jag tycker om rumpor, det är inget att skämmas över, kollar gärna in även manliga sådana även om jag nu är en sån där hetero-human. Men Dogge, för fan, det här går inte. Det är Benny Hill. Det är pinsamt. Det är äckligt!!