Super Torsdag

Hur vet man att det är en super torsdag? Kanske för att jag lyssnar mig igenom Perssons Packs diskografi och betygsätter alla låtar!

Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag Per Perssons underbara texter. Han är så subtil, så ärlig, sån vacker posör. Jag undrar så mycket vad han gör idag, hur han lever sitt liv.

UPDATE: jag googlade på Perssons Pack och hittade en inofficiell hemsida, döm om min förvåning när jag ser att dom ska spela i Uppsala om en vecka! Jag hade ingen aning om att dom spelade igen. Och lyssna på det här: i mars ska dom spela in en EP, en av låtarna har titeln ”Stenad i Sundsvall”. Jag svimmar vad fina dom är.

Från forumet på hemsidan: ”Men säg mig, kära vänner, är det sant att Lind är tillbaka i bandet? I så fall: prisa gud!! Jag offrar min ena kula ifall det är sant… ”

En typisk Perssons Pack lyssnare har talat, ”jag offrar min ena kula”… jag menar vilken stämning på ett sånt uttryck…