Even punks go to Iraq?

Kollar in en ny film av Brian de Palma som heter Redacted, en dramadokumentär som berättar en sann vidrig historia om hur en grupp amerikanska soldater våldtar och mördar en hel familj i Yusufiyah. Soldaterna sätter också eld på våldtagna 14 åriga flickans underliv efter att ha mördat henne. Jag minns att jag läst att en svensk killa gjort något liknande i en av Katarina Wennerstams superbra böcker om sexförbrytare. Den förvirrade desperata globala sexismen skördar ännu ett offer.

Döm av min förvirring när en av karaktärerna (såklart den smarta politiskt medvetna som inte deltar i skiten ovan…) visar sig ha en Minor Threat poster bredvid sin säng. Ett av mina absoluta favoritfanzines Cometbus syns också i bild.

Cometbus! Jag har så svårt att tro att någon som lyssnar på Minor Threat och läser Aaron Cometbus punk-romantiserande underbara reportage och historier om livet skulle joina armen.

vlcsnap-15877307.png