You wanna be Happy as a tjejsnut??

Jag hatar poliser. Det är såklart en väldigt stor och komplicerad diskussion. Men jag känner mig övertygad om att idén med en polismakt är usel. Det betyder inte att jag hatar alla poliser. Men nästan. De har majoritetens mandat att använda våld. Trots att det visat sig att snutar också kan göra fel – som om det vore nån tröst – har de, var och en av dom, bestämt sig för att de kan ta på sig ansvaret för att agera å samhällets bästa.

Det är inte okej för mig. Det gör mig rädd att tänka på att det går omkring såna människor omkring mig i vanliga kläder.

Jag läser i dagens DN att piketpolisen i Sthlm ska försöka rekrytera kvinnliga snutar. Igen. Förra gången gick det visst inte (heller) så bra. Jag tänker inte spekulera i varför. Nu har jag iochförsig haft erfarenheter av blodtörstiga kvinnliga snutar också, så jag är inte ute efter nån biologism. Låt oss se detta som ett tecken på utvecklingen mot ett omänskligare samhälle, där även kvinnor måste anpassa sig till den rådande världsordningen.

hunforare300 1.jpg

(Jag undrar hur många kvinnor som arbetar som väktare.
Det är säkert skitfå också. Och så undrar jag om det är en kvinnlig hund på bilden också.
Nej förresten man ser kuken mellan benen om man tittar noga.)

En kommentar till “You wanna be Happy as a tjejsnut??”

  1. Antagligen beror det på att kvinnorna inte klarade de fysiska kraven, som torde vara mycket högre i piketen än bland de donutsätande radiobilspoliserna.

Kommentarer inaktiverade.