The second coming

Min första hemsida hade jag 1996. På domänen www.svante.se som jag fick i 18-års present av min dåvarande arbetsgivare. Det var tider det. Att ha sitt förnamn som domän, det var rätt stekigt ska ni veta.

Den domänen släppte jag nån gång i början av 2000-talet när jag var inne i en lite anti-narcissistisk period. Jag äcklades nästan av att jag själv tog så mycket plats.

Nu, sådär 14 år senare, är det dags att öppna upp butiken igen, tycker jag. Dels har jag nåt att säga, dels har jag ingen annanstans att säga det. Och när jag är ute och visar min film ”Som en Pascha” och pratar får jag ofta frågan: ”kan man läsa nåt du skrivit någonstans?”. Det känns onödigt att säga nej, när jag faktiskt skrivit rätt mycket. Inte så mycket av relevans, men ändå lite. Så låt mig presentera min alldeles egna hemsida, use it or waste it.